Sa vezi copiii cum cresc sub ochii tai este un mare privilegiu. Eu nu am copii ai mei dar ma gandesc la toti copiii pe care ii fotografiez ca si cum ar fi ai mei. Desigur, eu ii vad o ora pe an, ora in care sunt mancati, spalati, odihniti - dar tot e ceva, pentru ca vad multi copii.

Stiu, e vara si eu vorbesc despre iarna, dar cand stau intinsa la soare gandurile mele se dau cu sania printre nameti. In curand se vor implini 4 ani de cand am lansat proiectul Vis de iarna in OglinziDeArgint, in cadrul caruia am fotografiat cateva familii cu copii, in fiecare iarna, inainte de sfarsitul anului. Proiectul asta l-am inceput cam fara voie, la insistentele unei mamici care isi dorea negresit ca eu sa ii fotografiez copiii si nimeni altcineva. Si uite asa, an de an, copiii s-au obisnuit cu mine, abia asteapta sa ajunga in studioul OglinziDeArgint, sa descopere surprizele pregatite special pentru ei si, cel mai important, sa se joace in decorul de iarna. 

La decorul de iarna incep sa ma gandesc de cum vine vara, impreuna cu Madalina si Laura de la Kihi Kiha si cu Liliana (Decobox). Sunt in drum spre mare, cu iarna inghesuita in bagaje. Si pregatesc un nou vis.

 Anul 2012

Anul 2013

Anul 2014